Om oss

Välkommen till oss på Dryft! Vi är en byggfirma som drivs av att arbeta lösningsorienterat och kreativt med fokus på kunden. I flera år har vi arbetat med att ta oss an stora som små byggprojekt hos både privatpersoner och företagare. Detta har gjort att vi idag är ett företag som vet hur man arbetar för att kunna leverera ett hög kvalitativ slutresultat som motsvarar över kundens förväntningar.

Vi brinner för nöjda kunder

Då kundens trygghet är viktigt för oss tillhandahåller vi flera förmåner såsom att vi agerar totalentreprenad vid varje byggprojekt, erbjuder möjligheten till rot-avdrag samt som vi alltid har garanti på varje utfört arbete gjort av oss. För att vi ska kunna utföra arbeten där kunden blir nöjd är det viktigt att alla våra medarbetare besitter hög kompetens inom sitt arbetsområde samt innehar god känsla för kundservice. Våra elektriker har därför lång arbetserfarenhet inom yrket och är driftsäkra.

Certifierade hantverkare i Malmö

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig bekväma med att anlita våra hantverkare i Malmö. Därför besitter alla våra snickare såväl som byggare flera års erfarenheter och kunskaper från både utbildning och arbete. Då alla våra hantverkare arbetar på liknande vis kan förvänta sig ett noga utförande.

Som kund hos oss kan du även nyttja skatteavdrag på 30% vid större byggnationer genom rot-avdrag. En viktig förmån vi vet att många av våra kunder uppskattar. Därför har vi även valt att förhöja kundupplevelsen genom att vi sköter allt pappersarbete gällande rot-avdraget som istället räknas ut direkt på din faktura.